Jóni Orsi portréi és legkedvesebb képei

Kukucska János grafikái

Ezek vagyunk MI

Szabad Eklektikus Műhely

1026 Budapest, Orsó u. 18.
Tel./Fax: +36 1 787 4669
aszem@aszem.hu


Aradi Mária
vállalkozásfejlesztési és marketing tanácsadó

aradi.maria@aszem.com
mobil: +36 20 513 8913
mobil: + 36 70 385 0747

"Vallom, hogy mindenki csinálja azt, amit szeret, és amihez ért. A többit bízza olyan szekemberekre, akik tudják és szeretik azt, amit csinálnak. Olyan eszközöket és rendszereket szeretnék eljuttani a vállalkozókhoz, amitől jobban és egészségesebben képes a vállalkozásuk működni, ők maguk pedig közben emberileg is fejlődni tudnak."


Görög Mária
tréner, szövegíró

masaszem@aszem.com
mobil: +36 30 971 6749

"Önmagunk egyediségének megmutatása feltételezi mások egyediségének elfogadását. Az ember emberségének egyik legtisztább fokmérője, hogy mennyire képes tisztelni magát pontosan ugyanolyan mértékben, mint másokat. Hiszen mások tisztelete és megértése jelenti minden új tudás megszerzését, mások tapasztalatai, érzései és gondolatai megismerésének egyetlen lehetőségét. S nem utolsó sorban, a mások iránt érzett tisztelet és elfogadás a nyugodt és békés élet legalapvetőbb titka. "


Jóni Orsolya
grafikus
Orsirajzok

mobil: + 36 70 282 4570
orsi@aszem.com

Bárhol is legyek, egyszercsak eszembe jut.. hogy is kerültem ide? Mit keresek? Talán azt az érzést, mikor a levegőben ott van, hogy bármi lehetséges. Elképzelhető, lerajzolható, megírható, felépíthető, megélhető, érinthető, játékos és eleven valóság. Mikor tiéd a világ. És az enyém is.. ;-)


Kukucska János
grafikus

qq@aszem.com
mobil: + 36 20 912 4738

"Azt a pozitív esélyt, hogy a kis- és középvállalkozások rendelkezzenek művészi színvonalú, sajátosan egyedi, ezáltal hatékony arculattal, érdemes, sőt szükséges minden fórumon és eszközzel támogatni. A vizuális művészetekkel foglalkozó alkotók közül, akik éreznek késztetést, mintegy újfajta mozgalomként tehetségükkel, kreativitásukkal, egyéniségükkel alkothatnának számukra „jelet��?.


A párhuzamos gondolatok a Végtelen-ben találkoznak

A másság dicsérete

Minden ember egyedi, egyszeri és megismételhetetlen alkotása és egyben produktuma a Teremtésnek.